Italiaans
samengestelde
geschenkmanden

Een lekker cadeau - letterlijk rechtstreeks uit Italië - tovert een glimlach op het gezicht van élke lekkerbek. In onze speciaalzaak kunt u terecht voor Italiaanse geschenkmanden uit Helchteren op maat voor u samengesteld.

Een geschenkmand van Mini Italia Market.

Lekkers en meer

Op een originele manier kunt u zelf ter plekke rondsnuisteren in de speciaalzaak en een mooie geschenkmand samenstellen. Daarbij kunt u kiezen voor een geheel van allerhande artisanale voedingswaren en delicatessen. Wat ook mogelijk is, zijn de opties met enkel en alleen non-food artikelen uit Italië.

En uiteraard is ook een combinatie van de twee steeds een gesmaakte formule. Zo kunt u bijvoorbeeld de mand opsmukken met een grappig servetje of handdoekje.

De vitrine met verse Italiaanse charcuterie.

Streekproducten
uit heel Italië

Doordat het assortiment voortdurend wisselt doet u er goed aan om regelmatig eens binnen te springen. Wekelijks komen er nieuwe en andere artikelen bij. Daardoor zijn alle Italiaanse geschenkmanden steeds weer een origineel geschenk. Maar ook omdat er in het aanbod producten en lekkers uit heel Italië wordt aangeboden, zal geen enkele mand identiek zijn aan een voorgaande.